Реал (Мадрид) е започнал преговори с Пари Сен Жермен за

...
Реал (Мадрид) е започнал преговори с Пари Сен Жермен за
Коментари Харесай

"Реал" преговаря с ПСЖ за Неймар

" Реал " (Мадрид) е почнал договаряния с " Пари Сен Жермен " за трансфер на Неймар, оповестяват редица испански и английски медии. Бразилецът желае да напусне ПСЖ, като главното му предпочитание е да се върне в " Барселона ". За момента каталунците обаче не са отправили публична оферта. " Барса " мъчно може да си разреши трансфер, без да продаде някоя от звездите си. Наскоро вицепрезидентът на клуба Жорди Кардонер разгласи, че договорка за Неймар е изключена, поне за момента.

Според " Скай спортс " и испанското тв предаване El Chiringuito от " Реал " са подготвени да се възползват от обстановката и са почнали договаряния с ПСЖ. Каталунският вестник " Спорт " пък оповестява, че " Реал " към този момент е дал и съответна оферта - 120 млн. евро плюс носителя на " Златната топка " за 2018 година Лука Модрич. Изданието твърди още, че от ПСЖ са спрели всевъзможни диалози с " Барселона " с вярата, че ще се откри различен клуб, който желае да купи Неймар. 

Френският клуб заплати рекордните 222 млн. евро на " Барса " за бразилеца през 2017 година Сега от ПСЖ са подготвени да одобряват оферта от 180 млн. евро, като избират в сделката да не влизат други играчи. Шампионът на Франция е подготвен да се раздели с Неймар поради отношението му и всички кавги към него в последните месеци. Бразилецът съзнателно закъсня за подготовката на отбора, а по-късно тренира настрана от тима. Според " Спорт " точно затова в ПСЖ са склонни да се схванат с " Реал " (Мадрид). В информацията категорично се показва, че президентът на " кралския клуб " Флорентино Перес е в отлични връзки с шефа на ПСЖ Насер ал Хелаифи. 

" Реал " към този момент плати над 300 млн. евро за нови футболисти през лятото. Клубът притегли Еден Азар, Лука Йович, Едер Милитао, Ферлан Менди и Родриго. " Реал " направи опит да вземе и Пол Погба от " Манчестър Юнайтед ", само че офертата бе отхвърлена. Според " Апелативен съд " управлението е дало обещание на треньора Зинедин Зидан да привлече най-малко още едно огромно име до края на трансферния прозорец. Именно затова шефовете ще създадат опит за Неймар, в случай че не могат да вземат Погба.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР