Реал Мадрид е взел решение да удължи договора на нападателя

...
Реал Мадрид е взел решение да удължи договора на нападателя
Коментари Харесай

Реал удължи договора на Бензема за още година

Реал Мадрид е взел решение да удължи контракта на нападателя Карим Бензема за още една година. Това е станало, откакто автоматизирано е била задействана клаузата, залегнала в контракта на футболиста, като преди този момент самият той е имал диалог с президента Флорентино Перес и е дал единодушието си, разкрива " Апелативен съд ", базирайки се на свои достоверни източници от " Сантиаго Бернабеу ". Така французинът, който през декември ще навърши 36 години, ще продължи да носи екипа на " белия балет " до лятото на 2024 година.

Почти несъмнено това ще бъде последният седзон на Бензема в Реал и той е наясно с това. Клубът към този момент контракти бразилеца Ендрик, който ще дойде на " Сантиаго Бернабеу " през 2024 година. Междувременно мадридчани не стопират да търсят разновидности за укрепване на офанзивата си, като най-често се се загатват имената на Ерлинг Холанд и Килиан Мбапе.
 Юве или Наполи? Дайте своите прогнози още в този момент в Carlsberg “Домът на почитателите ” Юве или Наполи? Дайте своите прогнози още в този момент в Carlsberg “Домът на почитателите ”
За момента обаче в Реал ще продължат да залагат на Бензема като главен нападател. Той си заслужи това с клаузата " Златна топка ", откакто получи влиятелната премия през предишния сезон. Французинът в последните години играе най-силния футбол в кариерата си и имаше съществена роля за извоюваната от Реал 14-та купа в Шампионската лига, като означи общо 15 гола, някои от които извънредно скъпи за обратите против ПСЖ, Челси и Манчестър Сити.

Иначе Бензема, който бе притеглен в Реал през 2009 година от Лион, има общо 349 гола и 165 асистенции в 640 мача за клуба. Интересното е, че той се е разписвал най-често във вратата на безконечния зложелател Барселона - общо 16 пъти.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР