Реал Мадрид е с единия крак на полуфиналите на Шампионската

...
Реал Мадрид е с единия крак на полуфиналите на Шампионската
Коментари Харесай

Реал и Байерн с един крак на полуфиналите на Шампионската лига

Реал Мадрид е с единия крайник на полуфиналите на Шампионската лига след 3:0 като посетител на Ювентус, два гола на Роналдо и един на Марсело.

Ронадло записа най-ранното попадение в шампионата – в 3-ата минута, а в 64-ата означи евентуално най-красивия гол в целия шампионат, за който ще се приказва дълго.

„ Кристиано Роналдо банализира съвършенството “ – разясниха някои от спортните медии. Освен че е единственият състезател, вкарал голове в 10 поредни мача от Шампионската лига, като се изключи че нощес още веднъж заби два пъти топката във вратата, второто му попадение бе фантастично, със задна ножица, която остави Буфон без късмет и подвигна на крайници даже последователите на торинци.

Треньорът на Реал Зинедин Зидан разяснява, че е удовлетворен от резултата, въпреки че е можело да бъде и по-добър.

На Юве му би трябвало знамение, с цел да обърне резултата на реванша идната седмица на Сантяго Бернабеу. „ Старата госпожа “ претърпя за пръв път от 2013 година загуба в Европа на личен терен след поредност от 28 победи.

Символът на торинската конница Пауло Дибала претърпя призрачен сън на личния си терен. Аржентинецът пропусна няколко положителни благоприятни условия, а в 66-ата минута беше изпъден с втори жълт картон.

В другата среща Байерн си обезпечи скъпа преднина с два автогола и 2:1 против Севиля като посетител.

В 31-ата минута Пабло Сарабия изведе Севиля с гол напред. Германците желаеха да бъде отсъдено нарушаване за игра с ръка, само че не го получиха.

Във втората част се трансформира в тъга за севилци, които куриозно си вкараха два автогола. След центриране на Франк Рибери топката чукна крайници на Хесус Навас и влезе във вратата на Севиля. Последва повтаряне в 68-ата минута, Рибери отново центрира, а изскочилият зад отбраната Тиаго Алкантара стреля с глава, рикошира още веднъж в състезател на андалусийците и кацна във вратата им.

Реваншът е идната сряда на „ Алианц сцена “.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР