Реал Мадрид е постигнал споразумение с Борусия (Дортмунд) за трансфера

...
Реал Мадрид е постигнал споразумение с Борусия (Дортмунд) за трансфера
Коментари Харесай

Реал Мадрид и Борусия се разбраха за Белингам

Реал Мадрид е постигнал съглашение с Борусия (Дортмунд) за прехвърлянето на Джуд Белингам, оповестява извънредно авторитетното издание “Атлетик ”. 

“Лос бланкос ” ще платят в началото 100 милиона евро за полузащитника, само че договорката включва и съществени бонуси при реализиране на избрани достижения. Това ще бъде един от най-скъпите прехвърляния в историята и на двата клуба. Очаква се 19-годишният халф да премине медицински проучвания в идващите дни, след което ще бъде подписан договорът. 
 Готови сме да реагираме при разлъка с Белингам, спокойни са в Дортмунд Готови сме да реагираме при разлъка с Белингам, спокойни са в Дортмунд
19-годишният британски национал е част от Борусия (Дортмунд) от лятото на 2020-а година, когато за него германците заплатиха към 25 милиона евро. През последната акция той записа 31 мача с 8 гола и 5 асистенции за клубния си отбор, само че впечатли доста и с представянето си за “трите лъва ” на Световното състезание в Катар през декември.
 От Реал не са подготвени да дадат повече от 80 милиона за Кейн, само че ще включат състезател в предлагането От Реал не са подготвени да дадат повече от 80 милиона за Кейн, само че ще включат състезател в предлагането
Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР