Реал Мадрид е подал молба до Ла Лига за преместване

...
Реал Мадрид е подал молба до Ла Лига за преместване
Коментари Харесай

Реал се прекланя пред Тейлър Суифт и отдава почит на Серхио Рамос

Реал Мадрид е подал молба до Ла Лига за пренасяне на последния домашен мач на отбора за сезона, с цел да има повече време за подготовка на концерта на Тейлър Суифт на " Сантиаго Бернабеу ", който е в седмицата след дуела.

" Кралският клуб " би трябвало да играе с Бетис в неделя, 24-ти май, преди концерта Суифт от турнето " Eras " да се състои в четвъртък, 30-ти май.

Клубът е изискал мачът да бъде изместен на по-ранна дата, събота, 23-ти май, с цел да има повече време за подготовка на стадиона за концерта на 34-годишната певица.

Мадридчани също по този начин се пробват да намерят спомагателна дата за осъществяване на втори концерт на Суифт предвид на интереса.

Съществуват затруднения по отношение на това дали настояването ще бъде задоволено, като се има поради, че и двата тима към момента може да имат защо да играят в последния кръг от мачовете в Ла Лига.

Надпреварата за купата може да продължи до последния дуел за сезона, като Реал има шест точки преднина пред втория Жирона, а Бетис може да остане в битката за място в Европа. Андалусийци се намират на седмо място в Ла Лига, на една точка зад Реал Сосиедад.

В интерес на спортния феърплей, Реал Мадрид ще би трябвало да изиграе последния си мач в лигата едновременно с Жирона, а Бетис - едновременно с останалите тимове, които се борят за класиране в Европа.

Реал Мадрид ще отдаде респект на Серхио Рамос в неделя, минути преди домакинския си мач от Ла Лига против тима на Севиля.

В клуба, макар че напускането му беше малко спорно (договорът на Рамос изтичаше в края на сезона, той се забави да отговори на предлагането за възобновяване, а когато го направи, от Реал му оповестиха, че то е изтекло), той е считан за легенда.

В " кралския клуб " признават, че тази дребна респект не е тъкмо това, което легенда като Рамос заслужава, тъй като това е значим мач и за двата тима, само че ще покаже почитание и признателност към 37-годишния футболист, който игра 671 пъти за Реал в продължение на 16 години.

Това е първият път, в който Рамос ще играе на стадион " Сантиаго Бернабеу " след напускането си през 2021 година

В изявление за DAZN тази седмица Рамос съобщи, че няма да чества, в случай че означи гол в мача. От Севиля споделят, че към момента не са осведомени за каквито и да било проекти.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР