Реал Мадрид е напът окончателно да се откаже от идеята

...
Реал Мадрид е напът окончателно да се откаже от идеята
Коментари Харесай

Реал Мадрид окончателно се отказва от Мбапе и Холанд

Реал Мадрид е напът дефинитивно да се откаже от концепцията за привличането в клуба на двете суперзвезди на международния футбол Килиан Мбапе и Ерлинг Холанд. В последните години и двамата бяха спрягани за трансфер на " Сантиаго Бернабеу ", като даже имаше информации, че Флорентино Перес желае да ги вземе в комплект. През лятото обаче Мбапе избра да остане в сегашния си клуб Пари Сен Жермен и да подпише мултимилионен контракт, до момента в който Холанд отиде в Манчестър Сити. Въпреки това се говореше, че " белият балет " не се е отказал от преследването им и още веднъж ще опита да ги притегли след една-две години. Последните информации от Мадрид обаче настояват, че на Флорентино му е писнало от отношението на двамата и ги е зачеркнал като евентуални трансферни цели, оповестява football.fr.

Босът е останал неудовлетворен от последните медийни изяви на двамата футболисти, които още веднъж замесиха името на Реал Мадрид в свои изявленията, въпреки на пръв взор и двамата да не са споделили нищо неприятно за клуба. Мбапе съобщи, че " почита и адмимира Реал и се усеща обвързван с този клуб, който обича от дете, въпреки в никакъв случай да не е играл за него ". Холанд пък разкрива, че желаните от него тимове са 1. Манчестър Сити, 2. Байерн, 3. Реал Мадрид и 4. ПСЖ.

Целият проблем се крие в това, че на " Сантиаго Бернабеу " не желаят играчи на други клубове толкоз постоянно да приказват за Реал. Още по-малко тези двамата, които имаха късмет да дойдат в клуба, само че го отхвърлиха.

Твърди се, че " белият балет " като цяло е решил да смени трансферната си политика. Клубът счита отсега нататък да се откаже от привличането на суперзвезди, а да заложи на млади и перспективни играчи, които да развива самичък по сходство на Винисиус Жуниор, Родриго и Едер Милитао.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР