Реал Мадрид е фаворит за подписа на полузащитника на Байер

...
Реал Мадрид е фаворит за подписа на полузащитника на Байер
Коментари Харесай

Реал Мадрид е фаворит за подписа на Вирц

Реал Мадрид е любимец за подписа на полузащитника на Байер Леверкузен Флориан Вирц през идващото лято.

„ Лос бланкос “ обаче ще би трябвало да заплаща солено, защото „ аспирините “ нямат желание да се разделят с огромната си звезда против сума по-малко от 150 милиона евро, твърди още изданието.

Интерес към немския национал има още от страна на Байерн Мюнхен и Манчестър Сити, желанието на Вирц обаче е да премине на „ Бернабеу “, в случай че Реал Мадрид се споразумее за трансферната сума с Байер Леверкузен.

Испанският клуб имаше интерес към Вирц и през актуалното лято, само че за всички бе ясно, че прехвърлянето е мъчно изпълним след първата историческа купа на Леверкузен и на фона на привличането на Килиан Мбапе от страна на Реал Мадрид.

Флориан Вирц има контракт с Байер Леверкузен до юни 2027 година, откакто през лятото на 2022г. удължи съглашението си с „ аспирините “. В кариерата си 21-годишният футболист има изиграни 158 мача за настоящия първенец на Германия, в които има 46 гола и 51 асистенции във всички шампионати.

Вирц има на сметката си и 25 мача за националния тим на Германия, в които се разписа 4 пъти и даде 5 завършващи подавания.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР