Реал Мадрид е близо до подписването на нов договор с

...
Реал Мадрид е близо до подписването на нов договор с
Коментари Харесай

Реал Мадрид е пред подписване на нов договор с Браим Диас, Милан иска да го задържи

Реал Мадрид е покрай подписването на нов контракт с Браим Диас до 2027 година, осведоми The Athletic. Атакуващият халф сега кара трети сезон чартърен в Милан, като донесе успеха на " росонерите " над Тотнъм с 1:0 в първия дуел сред двата тима от осминафиналите на Шампионската лига. Настоящият му договор е до 2025 година.

Диас мина в Реал Мадрид от Манчестър Сити през януари 2019 година за 15 милиона евро. Той изкара година и половина в испанския гранд, само че записа единствено 21 мача, което накара Реал да го преотстъпи на Милан. Според “Гадзета дело спорт ” италианският първенец желае да задържи 23-годишния състезател за непрекъснато, като има опцията да го закупи за 22 млн. евро, само че евентуално ще има договаряния за понижаване на цената. Също по този начин не е ясно какво ще реши самият Диас, който постоянно е твърдял, че се усеща добре на “Джузепе Меаца ”, само че и че желае да се наложи в състава на “лос бланкос ”.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР