Реал Мадрид доста се измъчи срещу Бетис, но все пак

...
Реал Мадрид доста се измъчи срещу Бетис, но все пак
Коментари Харесай

"Реал" с трудна, но сладка победа срещу "Бетис"

" Реал " Мадрид много се изтеза против " Бетис ", само че въпреки всичко завоюва с 5:3 като посетител, като Марко Асенсио вкара два гола за триумфа на " белия балет ". По едно попадение прибавиха Серхио Рамос, Кристиано Роналдо и Карим Бензема.

Столичани събраха 45 точки с тази победа, която ги подрежда на 4-о място- на 1 от 3-ия " Валенсия " и на 10 от " Атлетико " Мадрид, заемащ 2-ото място. " Бетис " е 9-и с 33 точки и три победи в последните пет мача.

22-годишният Асенсио откри резултата в 11-ата минута с глава, откакто довкара отбита топка от вратаря Антонио Адан. Кристиано Роналдо изстреля шута, който затрудни оптимално някогашния му съотборник, в този момент на вратата на " зелените " от Севиля.

Домакините обаче не се уплашиха и подвигнаха оборотите, като в 33-ата минута Аиса Манди изравни отново с глава, засичайки подаване на Хоакин Санчес. Само 4 минути по-късно те сътвориха първия поврат в срещата. Отново Санчес подхвана офанзивата, подаде на Хуниор Фирпо, чийто изстрел се отклони в бранителя на гостите Начо Фернандес и спря в мрежата за 2:1, както пристигна и почивката.

Пет минути след подновяването на играта Серхио Рамос изравни - следващ гол с глава в мача, уцелвайки я след подаване на Лукас Васкес от корнер. Марко Асенсио вкара второто си попадение в 59-ата минута след подаване на Даниел Карвахал, а след необикновен пробив и мощен изстрел Кристиано Роналдо се разписа аз 2:4.

Но домакините не се бяха отказали и Фирпо центрира към Серхио Леон, който понижи на 3:4. В 92-ата минута на мача появилият се като запаса Карим Бензема успокои почитателите на Балета след нова асистенция на Лукас Васкес.

Лошата вест за Зинедин Зидан от през днешния ден е травмата на бранителя Марсело. Бразилецът се хвана за бедрото на десния крайник и падна на терена в 26-ата минута на дуела, след което беше сменен от Тео Ернандес.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР