Реал (Мадрид) допусна изненадваща загуба от Жирона с 1:2 вчера

...
Реал (Мадрид) допусна изненадваща загуба от Жирона с 1:2 вчера
Коментари Харесай

Големите проблеми на Реал: Започнахме да броим, стигнахме до 10...

Реал (Мадрид) позволи изненадваща загуба от Жирона с 1:2 през вчерашния ден и се завърна в столицата на Испания с -8 точки от водача в Ла Лига - Барселона. Сега на " белите " следва ново посещение - на Тотнъм в мач от групите на Шампионска лига. Реал не победи този противник вкъщи, срещата приключи 1:1.

Мадрид има проблеми. Много. Ето част от тях, с които би трябвало да се пребори...

СЛАБИ И ПРИ ГОСТУВАНИЯТА

Този сезон Реал беше слаб на собствен терен - две равенства в Ла Лига, едно в Шампионска лига, загуба за състезание от Бетис с 0:1. Сега неприятната форма от " Бернабеу " се трансферира и при гостуванията. Жирона победи Реал. Реал претърпя проваляне за първи път като посетител след 13 мача. Ще има ли ново такова на " Уембли "?

 Снимка 288751
Източник:

НЕРВИ, НЕРВИ, НЕРВИ...

Треньорът Зинедин Зидан би трябвало да успокои футболистите си час по-скоро. Трудно ще е, тъй като те сигурно са още по-опънати след тази изненадваща загуба в Жирона. Нерви се виждат най-много измежду нападателите.

Кристиано Роналдо има единствено един гол в Ла Лига през сезона и това го вбесява. Карим Бензема продължава да не е невъзмутим пред гола. Опъва и своите нерви, и тези на почитателите.

 Снимка 259102
Източник:

ЕДИН ИСКО НЕ СТИГА

Само един не предстои на рецензия в Реал - Иско. Не единствено тъй като вкара гола във вратата на Жирона, а тъй като пое отговорността от началото до края и поведе офанзивите на Мадрид. Той е единственият в тима, който играе по този начин, както по време на печеливша акция 2016/17.

 Снимка 271730
Източник:

СЛАБИ БЕКОВЕ

Реал страда по фланговете, а това не се беше случвало от доста време. Марсело не е на познатото чудесно равнище и даже беше заменен в неделя, а младият Ашраф, разбираемо, не е в положение да предложи същото наличие на терена като Дани Карвахал.

 Снимка 297223
Източник:

МНОГОТО КОНТУЗИИ

Още един основен футболист се контузи против Жирона - централният бранител Рафаел Варан. Контузиите не стопират и това е голям проблем за Зидан.

 Снимка 263948
Източник:

МАЛКО ЧИСТИ ГОЛОВИ ПОЛОЖЕНИЯ

Реал основава все по-малко чисти голови положения, спрямо предишния сезон. Вече и главата на Серхио Рамос не се появява в наказателното поле на противника в точния миг за значим гол.

 Снимка 308689
Източник:

ПО-МАЛКО АЛТЕРНАТИВИ

Скамейката на Мадрид стана къса. И грешката е в клуба. През лятото той се раздели с Алваро Мората и Хамес, а техни заместници не бяха привлечени. В Жирона Марко Асенсио и Лукас Васкес не съумяха да оказват помощ с нищо. Други няма в предни позиции, Бейл постоянно е с травма. Положението не е по никакъв начин положително.

 Снимка 290667
Източник:

СЛАБА ЗАЩИТА

Реал (Мадрид) можеше да допусне даже четири гола против Жирона, вследствие на неприятна отбрана. Новакът в Ла Лига имаше цели 15 изстрела към вратата на Кико Касия.

 Снимка 291577
Източник:

ПЕТ ТОЧКИ, ЗАГУБЕНИ СРЕЩУ НОВАЦИ

Не е значимо единствено, че Реал губи точки, само че вижте против кои противници прави това. Новаците... Леванте приключи наедно на " Бернабеу ", Жирона победи... Настоящият първенец просто не може да си разреши това.

 Снимка 320401
Източник:

НЯМА " КЪСНО ЗАВРЪЩАНЕ "

През предишния сезон Реал (Мадрид) беше ужасяващо мощен в последните минути, доста пъти завоюва мачовете си с голове в края. Сега не е по този начин, липсва темперамент. Липсва късен напън.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР