Реал Мадрид допусна грешна стъпка в Ла Лига, завършвайки 1:1

...
Реал Мадрид допусна грешна стъпка в Ла Лига, завършвайки 1:1
Коментари Харесай

Райо Валекано измъкна 1:1 от Реал Мадрид

Реал Мадрид позволи неверна стъпка в Ла Лига, завършвайки 1:1 при гостуването си на Райо Валекано. Столичният конфликт беше от 25-ия кръг на Ла Лига.

Кралския клуб остават водач в класирането с 62 точки, на 6 пред Жирона. Жирона обаче има и мач по-малко. Райо Валекано е 14-и с 25 точки. Точката е едвам втора за отбора в последните шест мача. Реал пък позволи второ реми в три кръга. Предишното отново беше против противник от Мадрид –.

Белия балет поведе в резултата още в третата минута. Федерико Валверде проби отдясно и центрира към Хоселу, който с глава прати топката в мрежата за 0:1. ВАР пък отхвърли подозренията за засада. Малко по-късно Реал Мадрид означи второ попадение, още веднъж посредством Хоселу. Оказа се обаче, че при центрирането на Лукас Васкес топката е напуснала очертанията на терена и голът беше анулиран.

Равенството беше възобновено в 27-ата минута от дузпа, отсъдена за игра с ръка на Камавинга. Раул Де Томас вкара невъзмутимо, откакто чака две минути ВАР да удостовери решението..

В 36-ата минута водачът беше покрай нов гол, само че ударът на Федерико Валверде се отби в гредата.

През второто полувреме Реал не игра толкоз добре и рядко стигаше до положителни положения за гол. В 80-ата минута Тони Кроос извърши директен свободен удар, само че Столе Димитриевски мазета. В добавеното време Дани Карвахал се озова на добра позиция, само че би едва и Димитриевски избави.

Малко по-късно Карвахал си изкара втори жълт и респективно червен картон.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР