Реал Бетис победи с 3:1 гостуващия Алмерия в мач от

...
Реал Бетис победи с 3:1 гостуващия Алмерия в мач от
Коментари Харесай

Бетис се върна на победния път с успех над Алмерия

Реал Бетис победи с 3:1 гостуващия Алмерия в мач от Ла Лига. Отборът на Мануел Пелегрини се изкачи на 4-то място в испанското състезание.

Отсъствието на няколко титуляри не попречи на Бетис да наложи съществено превъзходство още в началните минути. Първата голова опция се откри пред Родри, само че неговият удар беше блокиран от защитник на Алмерия. В 23-ата минута левият бек на севилци Алекс Морено стигна до аутлинията и с доза шанс откри непокрития Карвальо, който на празна врата откри резултата. 

Самият Морено пропусна да удвои задатъка на Бетис, а до почивката имаше още рискови положения пред вратата на Фернандо Мартинес, който избави рискови удари на Гуидо Родригес и Борха Иглесиас. Сиуацията на терена се промени след почивката, когато гостите си активизираха. В 52-ата минута Ел Билал Туре изскочи зад отбраната и прати топката в мрежата за 1:1.

Иглесиас от Бетис обаче още веднъж даде задатък на домакините в 66-та минута, а пет минути по-късно и Карвальо се разписа, с цел да удвои преднината на отбора и да оформи крайното 3:1.

Бетис се завърна към успехите след две равенства против Валядолид (0:0) и Рома (1:1) в последните си два мача. Алмерия са на 18-то място в Ла Лига, със седем точки от 9 мача.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР