Реал - Ал Хилал е финалът на Световното клубно по

...
Реал - Ал Хилал е финалът на Световното клубно по
Коментари Харесай

Реал оформи финала на Световното клубно

Реал - Ал Хилал е финалът на Световното клубно по футбол. Историческият мач е на следващия ден от 20 часа на ст. " Принц Мула Абдала " в Рабат, Мароко. Последен за борбата се класира " Белият балет ", който във втория 1/2-финал разруши египетския Ал Ахли с 4:1.
Така за сефте в историята за купата няма да спорят първенците на Европа и Южна Америка, откакто саудитският отбор сензационно отстрани Фламенго (Браз). В събота " Кралският клуб " ще гони пета купа от петото си присъединяване в този формат на конкуренцията. На второ място в класацията е Барселона с три оценки. Европа господства тотално в Световното с 14 победи, а Южна Америка има 4 от общо 18 издания. Това значи, че при успех Ал Хилал ще влезе в историята като първия тим, който печели шампионата отвън двата най-футболни континента.
Сега головете вкараха Винисиус Жуниор (42), Федерико Валверде (46), Родриго (90+2) и Серхио Калво и (90+8), а почетно за африканците се разписа Али Маалул (65-д).
" В този мач можеше доста да загубим и малко да спечелим, само че се справихме. В един миг спряхме да играем, само че във футбола това е неприемливо. Трябва да бъдем съсредоточени до края ", разгласи треньорът на Реал Карло Анчелоти.>
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР