Реакцията на Тръмп дойде, след като по-рано британската полиция съобщи,

...
Реакцията на Тръмп дойде, след като по-рано британската полиция съобщи,
Коментари Харесай

Тръмп атакува Скотланд Ярд за атентата, Мей му се ядоса

Реакцията на Тръмп пристигна, откакто по-рано английската полиция заяви, че преглежда като терористичен акт гърмежа на метростанция "Парсънс Гриин " в Западен Лондон, при който бяха ранени най-малко 22 души.

Той съобщи, че причинителите на атентата са били известни на полицията

"Още една офанзива в Лондон, осъществена от терорист несретник. Ето какви заболели и слабоумни хора са в полезрението на Скотланд Ярд . Необходима е по-голяма интензивност!”, написа още президентът на Съединени американски щати в Туитър.

По думите му терористите би трябвало да бъдат третирани доста по-строго.

"Интернет е главният им инструмент, с който притеглят поддръжници. Ние би трябвало да го използваме по-разумно”, съобщи още Тръмп.

Тереза Мей обаче порица изказването му.

"Никога не съм считала, че е потребно който и да било да спекулира по настоящо следствие ", разяснява тя.

Британските сили за сигурност са разпознали обвинен за нападението в Лондон, съобщи в това време Ройтерс, като цитира телевизия "Скай нюз ".

"Източници от силите за сигурност споделят, че са разпознали обвинен, забъркан в бомбения атентат, благодарение на запис от охранителна камера ", съобщи в Туитър Марк Уайт, сътрудник на малкия екран.

Тереза Мей не разяснява това, само че осъди подлия атентат в лондонското метро, като акцентира, че той е можел да аргументи огромни вреди. Взривното устройство е имало за цел да провокира големи вреди, акцентира Мей в послание по малкия екран след изключително съвещание на спешния комитет на английското държавно управление, предадоха Франс прес и ДПА, представени от Българска телеграфна агенция.

След атентата равнището на терористична опасност във Англия остава "сериозно " , което значи, че има огромна възможност от нахлуване. То не е било нараснало до най-високото степен, "критично ", която значи, че следва нахлуване, съобщи Мей, представена от Асошиейтед прес. Тя добави, че решението предстои на преразглеждане.

Нападението е било осъществено благодарение на самоделна бомба, съобщи по-рано шефът на отдела на Скотланд ярд за битка с тероризма Марк Роули. За благополучие, потърпевшите не са с тежки пострадвания, само че имат изгаряния по лицата и телата.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР