Реакцията на служителите на ОДМВР-Стара Загора за разкриването на въоръжения

...
Реакцията на служителите на ОДМВР-Стара Загора за разкриването на въоръжения
Коментари Харесай

Калин Стоянов похвали МВР за бързата реакция при грабежа в Стара Загора

Реакцията на чиновниците на ОДМВР-Стара Загора за разкриването на въоръжения обир бе бърза, съответна и професионална. За по-малко от 5 часа причинителят бе открит и арестуван. Това съобщи пред публицисти министърът на вътрешните работи Калин Стоянов.

Темата засегна и основният секретар н Министерство на вътрешните работи Живко Коцев. По думите му след приемането на сигнала полицейските чиновници са показали професионална предвидливост. Той посочи, че причинителят на грабежа е хванат по горещи следи. Коцев разясни, че той е престъпно проявен. Има регистрации за обир и присъда, която не е приведена в осъществяване. Главният секретар уточни, че оръжието, с което е осъществен грабежа не е огнестрелно, а хладно.

По отношение на изказванията, че служител на реда е правил систематичен, Община Гоце Делчев, Живко Коцев разясни, че е разпоредена инспекция. По думите по едно и също време с това тече и вътрешна инспекция на ОДМВР-Благоевград.

Главният секретар акцентира, че битката с незаконната миграция продължава и че тя е главен приоритет на Министерство на вътрешните работи.

Калин Стоянов съобщи, че решенията кои министри ще запазят постовете си след ротацията зависи напълно от Николай Денков, Мария Габриел и водачите на политическите партии в некоалицията. Решенията ще се взимат на база осъществяване на управническите стратегии, посочи той.
 Въоръжен обир в Стара Загора
Въоръжен обир в Стара Загора

Нападателят нахлул в бензиностанция на входа на града
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР