,,Реакцията на полицейските служители е адекватна, след сигнала е установен

...
,,Реакцията на полицейските служители е адекватна, след сигнала е установен
Коментари Харесай

Живко Коцев за случая Вълкосел: Ще изследваме дали са нарушени права на граждани

,,Реакцията на полицейските чиновници е съответна, след сигнала е открит е и арестуван причинителят, който е с богато престъпно минало, има присъда, която не е въведена в осъществяване и са събрани задоволителни доказателства.``

Това разяснява основният секретар на Министерство на вътрешните работи Живко Коцев по случая с въоръжено нахлуване на бензиностанция в Стара Загора.

По думите му става въпрос за оръжие от вида на хладните, не за огнестрелно.

Той разяснява и случая в село Вълкосел. Припомняме, че по-рано бе публикувана иформация, че чиновник на реда е упражнявал систематичен тормоз над поданици на гоцеделчевското село Вълкосел. Във видео се вижда полицейска инспекция, която обаче е съпроводена със закани за пердах в районното.

,,Това е красноречиво доказателство, че нашите сътрудници би трябвало да имат напълно нов метод във взаимоотношенията си с жителите, когато извършват полицейските си пълномощия. Разпоредихме детайлна инспекция по случая, с цел да се потвърди дали изказванията за систематичен тормоз дават отговор на истината. Служителят е открит, предварителните сведения са, че той е с положителни резултати, само че ще изследваме всички условия - дали се касае за нарушаване на полицейската нравственос и дали са нарушени права на жители ", изясни Коцев.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР