РБ Залцбург постигна минимална победа с 1:0 срещу Рома в

...
РБ Залцбург постигна минимална победа с 1:0 срещу Рома в
Коментари Харесай

Залцбург покоси Рома в последния възможен момент

РБ Залцбург реализира минимална победа с 1:0 против Рома в първия мач от плейофа във втория по мощ европейски клубен шампионат Лига Европа. Единственото попадение в дуела отбеляза Николас Капалдо в 88-ата минута. 

Сучич насочи упорит удар от далечна отдалеченост в 8-ата минута, само че в последна сметка топката мина много над напречната греда на Руи Патрисио.
 
Минута по-късно Капалдо форсира първото избавяне в мача, макар че Патрисио нямаше проблеми да отрази удара му.

Ноа Окафор имаше нелоша опция в 11-ата минута, само че ударът му не бе прецизен и топката прелетя над напречната греда на вратата на Руи Патрисио.

Стефан Ел Шаарауи направи добър пробив в 24-ата минута, след което откри Тами Ейбрахам с брилянтно центриране, а той стреля с глава, само че право в ръцете на Филип Кьон.

Тами Ейбрахам насочи нов удар с глава в 26-ата минута, само че топката мина настрана от десния непряк дирек на вратата на Залцбург.

Ел-Шаарауи се сблъска с Гурна-Дуат в наказателното поле на Залцбург в 30-ата минута, а „ джалоросите “ имаха искания за дузпа, само че обстановката бе подмината от рефера.

Рома направи доста сериозен пропуск в 43-ата минута. Брайън Кристанте пусна дълъг пас към Тами Ейбрахам, който стреля, само че Кьон избави, а по-късно улови топката, преди Ел Шаарауи да направи добавката.

Лоренцо Пелегрини завъртя нов застрашителен корнер в наказателното поле на Залцбург в 73-ата минута, който още веднъж откри Кристанте на близката греда. За страдание на Рома, неговият удар с глава мина от неверната страна на гредата и се удари в страничната мрежа.

Осем минути по-късно след центриране от корнер в наказателното поле на Залцбург Смолинг продължи с глава към Белоти, който стреля, само че Кьон направи ужасно избавяне, след което топката срещна напречната греда.
 
Залцбург поведе с 1:0 в 88-ата минута, когато Павлович центрира в наказателното поле на Рома, където Капалдо стреля с глава и прати топката във вратата на Руи Патрисио.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР