РБ Лайпциг трябва да изплати на Ливърпул компенсация в размер

...
РБ Лайпциг трябва да изплати на Ливърпул компенсация в размер
Коментари Харесай

Лайпциг ще плати сериозна компенсация на Ливърпул

РБ Лайпциг би трябвало да изплати на Ливърпул отплата в размер на 1.5 милиона евро поради това, че принуди британския първенец да се лиши от семейството си и да изиграе реванша от 1/8-финалите на Шампионската лига против "биковете " още веднъж в Будапеща.

"Мърсисайдци " към този момент завоюваха първия мач с 2:0, като срещата също се организира на "Пушкаш Арена ". Причината за тези промени са ограниченията в Германия, съгласно които всички, влизащи в страната от Англия, би трябвало да се подложат на двуседмична карантина.

Според "Билд " УЕФА е постановила Република България да заплати компенсацията на британския клуб, защото смяната на терена е осъществена поради гостуващия отбор. Ливърпул няма да заплаща същата сума поради първия мач, тъй като "мърсисайдци " нямаха проблем да пътуват до Германия и по-късно да се завърнат на Острова.
function showNative(obj) { setTimeout(function () { if ($( ".suggested-news " ).length > 0) { var nativeAdNumber = $(`.suggested-news`).children().length; var movedFirstRowArticle; var nativeAdd = $(`` + `` + `` + `` + `
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР