РБ Лайпциг стигна до равенство 2:2 срещу Бенфика, което отреди

...
РБ Лайпциг стигна до равенство 2:2 срещу Бенфика, което отреди
Коментари Харесай

Лайпциг сбъдна мечтата си в последните минути

РБ Лайпциг стигна до тъждество 2:2 против Бенфика, което отреди на немския отбор продължение на 1/8-финал на Шампионската лига за първи път в историята. Португалският отбор обаче се елементарни с очакванията си да продължи напред. Те водеха с два гола съвсем до самия завършек на мача, само че в последна сметка позволиха равнене.
 Аякс победи Лил с 2:0
Аякс оглави групата си след триумф над Лил

Голове на Зиеш и Промес

В 20-ата минута едно привидно безобидно центриране провокира безпорядък в отбраната на Република България Лайпциг и Пици се възползва, с което откри резултата.

В 59-ата минута Винисиус приключи една от дребното офанзиви на Бенфика с гол Шампионската лига. Това беше и дебютно попадение на 24-годишният бразилец в най-престижния европейски клубен шампионат.

В 89-ата минута обаче Рубен Диаш фаулира Шик в наказателното поле, а Форсберг осъществя дузпата. В 96-ата минута Вернер центрира към Форсберг и той вкара скъпоценното попадение за Република България Лайпциг.

За Бенфика има най-малък късмет при положително развиване на мачовете от последния кръг да завършат трети в групата и да се трансферират в Лига Европа.
 Интер победи Славия (Прага) с 3:1
ВАР изтеза Интер, само че " нерадзурите " въпреки всичко взеха своето от Славия в Прага

Два гола за Лаутаро Мартинес
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР