РБ (Лайпциг) спечели с 2:0 двубоя си срещу Волфсбург в

...
РБ (Лайпциг) спечели с 2:0 двубоя си срещу Волфсбург в
Коментари Харесай

РБ утежни положенито на Волфсбург и вече гледа уверено към зона Шампионска лига

РБ (Лайпциг) завоюва с 2:0 дуела си против Волфсбург в мач от 20-ия кръг на Бундеслигата. Въпреки резултата успеха не пристигна толкоз елементарно, а головете паднаха в последните 15 минути посредством Вили Орбан (76’) и Йошко Гвардиол (84’).

Всичко по-интересно в мача двата отбора сътвориха през втората част. В 58-ата минута играчите на Доменико Тедеско за пръв път пратиха успяхад а прокарат топката зад Коен Кастеелс, само че попадението бе анулирано заради засада. В идващите минути Вердер се засилва и сподели някои положителни неща в офанзива, само че с пропуски се отличиха няколко от играчите в черно в тази среща

“Биковете ” откриха резултата в 75-ата минута, когато превъзходно отиграване на Дани Олмо и след това центриране, той откри Андре Силва, португалецът нацели горната греда, само че там Вили Орбан бе най-съобразителен и прати топката в мрежата.

Футболистите на Доменико Тедеско доближиха до второ попадение в 85-ата минута с помощта на Йоско Гвардиол, който се озова очи в очи със стража на гостите Коен Кастеелс след пас на Кевин Мукеле и се разписа копвайки топката над вратаря.

С тази победа Република България (Лайпциг) се изкачи до 6-ото място в класирането с 31 точки и към този момент гледа все по-уверено към зона Шампионска лига. Сривът при Волфсбург продължава и “вълците ” са единствено на една позиция над зоната на изпадащите с едвам 21 точки.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР