РБ Лайпциг ще продължи преследването на своето най-добро класиране в

...
РБ Лайпциг ще продължи преследването на своето най-добро класиране в
Коментари Харесай

Нагелсман за Лайпциг: Можем да напишем история

РБ Лайпциг ще продължи преследването на своето най-хубаво класиране в историята на Първа Бундеслига, съобщи старши треньорът на тима Юлиан Нагелсман. Лайпциг гостува на Кьолн в понеделник, като досега е с 55 точки от 28 изиграни срещи. През сезон 2016-2017 Република България имаше актив от 67 точки в края на шампионата.

" Можем да напишем история и да приключим най-хубавия ни сезон в Бундеслигата. За да го реализираме би трябвало печелим още точки. Трябва да продължим да демонстрираме добра игра. Все още сме малко изтощени и не можем да достигнем най-силната ни форма. Трудно е да се играе без наличието на аудитория, а ние към момента си спомняме за дуела против Майнц. Имаме достъчно време да се подготвим за срещата с Кьолн ", съобщи Нагелсман пред немските медии.

Заемащият трето място в класирането досега Лайпциг разгроми с 5:0 като посетител Майнц, само че по-късно направи тъждество 2:2 вкъщи против Херта Берлин. Нападателят на " биковете " Юсуф Поулсен остава отвън терена, откакто получи травма по време на мача с Майнц, до момента в който халфът Кевин Кампъл е под въпрос поради прищипан нерв.
Бундеслига 29 кръг, понеделник 1 юни  Кьолн 21:30предстои  Ред Бул Лайпциг
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР