РБ Лайпциг продължи договора на доскорошния капитан на отбора Вили

...
РБ Лайпциг продължи договора на доскорошния капитан на отбора Вили
Коментари Харесай

Капитанът на РБ Лайпциг подписа нов договор

РБ Лайпциг продължи контракта на досегашния капитан на тима Вили Орбан до 2025-а година, а също по този начин в договора има уговорка, че ще предложат работа на унгарския футболист след края на кариерата му.

28-годишният Орбан дойде в Република България Лайпциг през 2015-а година, когато тимът беше във втора лига, откакто беше изкарал два сезона и половина в Кайзерслаутерн. Веднага се трансформира в съществена част от отбора, оказа помощ както за промоцията в Бундеслигата, по този начин и за одобряването им в елита на Германия. Той беше и капитан на отбора доникъде на предходната акция, когато в поредицата от травми, затиснали отбора, лентата се озова на ръката на Марсел Забицер.

"Той не стопира да ни удивлява с положителната си форма, а също по този начин е и значима част от атмосферата в съблекалнята. Вили символизира построяването на нашия тим и е значима идентификация за почитателите ни, съобщи спортният шеф на клуба Маркус Крьоше.

"Щастлив съм, че продължава моето пътешестване в страстите на Република България Лайпциг. Имаме доста проекти дружно и се надявам да си реализираме задачите, съобщи доволният Орбан.

One of us. ❤️
— RB Leipzig English (@RBLeipzig_EN)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР