РБ Лайпциг показа интересно чувство за хумор при затварянето на

...
РБ Лайпциг показа интересно чувство за хумор при затварянето на
Коментари Харесай

В Лайпциг се оказаха тролове, тънко жегнаха Ливърпул

РБ Лайпциг сподели забавно възприятие за комизъм при затварянето на зимния трансферен прозорец през сезон 2017/2018. Германският отбор отпразнува по забавен метод обстоятелството, че устоя на опитите на Ливърпул да притегли контрактувания към този момент Наби Кейа по-рано от конкретизираното.

Гвинейският национал, който след броени дни ще навърши 23 години, би трябвало да премине на „ Анфийлд” през лятото на 2018-а година. След продажбата на Филипе Коутиньо в Барселона обаче мърсисайдци пробваха да изпреварят съглашението с 6 месеца. На няколко пъти от Лайпциг заявяваха обществено, че сходна договорка няма да има и в последна сметка удържаха на думата си.

Въпреки идния трансфер, Кейта си остава основна фигура за тима на Ралф Хазенхютл. Това провокира и забавната задявка на немците, които в „ Туитър” пуснаха малко видео с танцуващия Наби Кейта, а посланието изпод бе: „ Първи февруари е!”

Подтекстът е явен – в първия ден от втория месец трансферният пазар към този момент е затворил публично порти и в този момент Ливърпул няма различен избор, с изключение на да следва първонача

It's February 1st!
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР