РБ Лайпциг победи Вердер Бремен с 2:1 в мач от

...
РБ Лайпциг победи Вердер Бремен с 2:1 в мач от
Коментари Харесай

Илия Груев бе титуляр при загуба на Вердер Бремен от РБ Лайпциг

РБ Лайпциг победи Вердер Бремен с 2:1 в мач от 32-рия кръг на Бундеслигата. Българският национал Илия Груев-младши бе титуляр за гостите и игра 76 минути.

През първото полувреме Доминик Собослай бе най-близо до това да открие резултата, само че изстрелът му срещна напречната греда.

След почивката Кристофър Нкунку изпрати топката в противниковата врата, само че попадението му не бе зачетено заради засада.

Гостите откриха резултата на стадион " Ред Бул Арена " в Лайпциг в 70-ата минута. Леонардо Битенкур бе оставен непокрит на задна греда и стреля от придвижване за 1:0.

Домакините обаче възобновиха равенството с гол с глава на Вили Орбан в 87-ата минута. Играчите на Марко Розе бяха по-активни в добавеното време на срещата и реализираха поврат в 96-ата минута. Кристофър Нкунку проби до аутлинията и върна топката обратно към Доминик Собослай, който подпечата триумфа за отбора си.

Република България Лайпциг се изкачи до 3-ата позиция в класирането с актив от 60 точки. Вердер Бремен остава на 12-ото място в подреждането с 35 пункта.

Другият турнирен мач, игран по-рано през днешния ден, сред Щутгарт и Байер Леверкузен приключи при резултат 1:1.

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР