РБ Лайпциг победи с 3:1 Йънг Бойс като гост в

...
РБ Лайпциг победи с 3:1 Йънг Бойс като гост в
Коментари Харесай

Лайпциг не срещна трудности срещу Йънг Бойс

РБ Лайпциг победи с 3:1 Йънг Бойс като посетител в мач от първия кръг на група G Шампионска лига. На 4 октомври „ биковете “ одобряват Манчестър Сити, до момента в който швейцарците гостуват в Белград на Цървена звезда.

Двубоят стартира по отличен метод за гостите от Германия, които излязоха напред в резултата след едвам три минути игра. Давид Раум центрира от ъглов удар, а най-съобразителен в наказателното поле се оказа Мохамед Симакан, който заби с глава в мрежата.

Половин час по-късно Йънг Бойст стигна до изравнително попадение. Филип Угринич изведе Мешак Елия на отлична позиция в наказателното поле, а конгоанецът я заби в левия ъгъл за 1:1.

В 74-ата минута Република България Лайпциг означи втори гол. Кевин Кампъл откри Хавиер Шлагер, който стреля мощно от отдалеченост и по превъзходен метод откри горния ляв ъгъл на безпомощния Антони Рачопи 2:1 в интерес на „ биковете “.

В добавеното време на срещата Бенджамин Шешко оформи крайното 3:1 в интерес на „ биковете “, възползвайки се от чудесно подаване на Шешко.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР