РБ Лайпциг обяви официално, че звездата на тима Дани Олмо

...
РБ Лайпциг обяви официално, че звездата на тима Дани Олмо
Коментари Харесай

Олмо продължи договора си с РБ Лайпциг

РБ Лайпциг разгласи публично, че звездата на отбора Дани Олмо удължава контракта си с клуба до 2027 година. Контрактът на испанеца изтичаше следващата година, само че двете страни в последна сметка са стигнали до съглашение за продължаването му.

Олмо разгласи в малко видео в обществените мрежи, че е благополучен да остане в клуба и няма самообладание за финала за Купата на Германия в събота против Айнтрахт (Франкфурт), като прикани почитателите на “биковете ” за поддръжка.

" Много сме щастливи, че можем да обявим това значимо кадрово решение преди финала за купата в събота. Дани Олмо е значим състезател за нашия тим. Той внася специфични качества в тима, тъй като с изключение на техниката и голмайсторските си качества има и високо равнище на просветеност в играта, което го прави един от най-хубавите играчи в Бундеслигата ", съобщи пък спортният шеф Макс Еберл.

Така 25-годишният офанзивният състезател ще носи фланелката на Република България Лайпциг и през идващия сезон, като има за отбора 122 мача и 21 гола. Дани Олмо мина в немския клуб от Динамо (Загреб) през януари 2020 година и незабавно се трансформира в основен състезател за “биковете ”. Твърди се обаче, че в хода на договарянията за удължаването на контракта Олмо си е обезпечил уговорка за овакантяване през идната година, като съгласно трансферния специалист Фабрицио Романо тя е 60 милиона евро.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР