РБ (Лайпциг) не спира да впечатлява с игрите си, но

...
РБ (Лайпциг) не спира да впечатлява с игрите си, но
Коментари Харесай

Търкания в Лайпциг могат да решат големия проблем на Байерн

РБ (Лайпциг) не стопира да впечатлява с игрите си, само че медиите в Германия разкриват, че не всичко в тима е “розово”. Все по-виден става спорът сред наставника Ралф Хазенхютъл и управлението, което пък може да се окаже от изгода за Байерн (Мюнхен), тъй като въпросният треньор е измежду спряганите за мястото на Юп Хайнкес. Шампионите са безапелационни, че идващият им ментор ще бъде немскоговорящ, само че към момента не са избрали подобен и това се обрисува като огромен проблем. Евентуална разлъка сред Разенбалшпорт и Хазенхютъл ще е като подарък за баварците.

Sport1 отбелязва, че австрийският експерт на Лайпциг все по-често влиза в несъгласия с началниците си. Треньорът не е благополучен, че упованията върху тима му са прекомерно огромни, имайки поради, че “червените бикове” карат едвам втория си сезон в Бундеслигата. Още в дебютната си акция те приключиха втори и се класираха за Шампионската лига, а сега са на 1/4-финал в Лига Европа. Бившият треньор на Инголщат 04 не счита за обикновено футболистите му, повече от които са доста млади, да бъдат натоварвани с огромни отговорности.

I get knocked down
But I get up again
You're never gonna keep me down

Tubthumping à la Naby #Keïta #RBLFCB pic.twitter.com/ISeo9X7zxX
— RB Leipzig English (@RBLeipzig_EN) March 19, 2018
Наскоро обаче притежателят на Република България Оливер Минтцлаф разяснява, че в някои срещи не бил видял ДНК-то на клуба. “Хазенхютъл би трябвало да реши какво чака от бъдещето и дали клубната философия ще съвпадне с неговата”, разяснява Минтцлаф.

Наставникът на Република България е измежду спряганите и за Борусия (Дортмунд).
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР