РБ Лайпциг не остави никакви шансове на Майнц 05 и

...
РБ Лайпциг не остави никакви шансове на Майнц 05 и
Коментари Харесай

РБ Лайпциг се съживи срещу Майнц

РБ Лайпциг не остави никакви шансове на Майнц 05 и завоюва с 4:1 в мач от 18-тия кръг на . Резултатът беше открит още в 20-ата минута, когато Александър Хак игра с ръка в наказателното поле. Реферът не се поколеба да отсъди дузпа за Лайпциг и Андре Силва осъществя.
В 47-ата минута Доминик Солобзай прати топката в горния ляв ъгъл след пас от появилия се на полувремето Кристофър Нкунку. В 57-ата Майнц съумя да понижи резултата, откакто Яе-Сунг Лий трансферира Петер Гулачи за 2:1. Още в идната минута обаче Нкунку се възползва по най-хубавия метод от контраатаката и повиши на 3:1.
В 61-ата минута момчетата на Доменико Тедеско затвърдиха превъзходството си откакто Андре Силва вкара втория си гол в мача с изстрел от границата на наказателното поле.
Така Република България Лайпциг към този момент е на осмо място в класирането, като се изравни с Кьолн и има 25 точки. Майнц има 24 и е на 10-то място. В кръга следва посещение на Борусия Дортмунд на Айнтрахт Франкфурт. В неделя има още два мача: Херта - Кьолн и Бохум - Волфсбург.
Резултати в Бундеслигата:
Байер Леверкузен - Унион Берлин 2:2
Фрайбург - Арминия Билефелд 2:2
Фройтер Фюрт - Щутгарт 0:0
Хофенхайм - Аугсбург 3:1
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР