РБ Лайпциг надви Атлетико (Мадрид) с гол в края и

...
РБ Лайпциг надви Атлетико (Мадрид) с гол в края и
Коментари Харесай

РБ Лайпциг пренаписа историята си - класира се на полуфинал в Шампионска лига

РБ Лайпциг надделя Атлетико (Мадрид) с гол в края и завоюва с 2:1 на стадион " Жозе Алваладе " в Лисабон, класирайки за първи път на полуфиналите в Шампионска лига. Даниел Олмо (50) изведе „ алените бикове “ напред в резултата, а влезлият като запаса Жоао Феликс (71-дузпа) изравни. В самия край Тайлър Адамс (88) с помощта и на рикошет донесе успеха на немския отбор, който ще се изправи против ПСЖ в спор за място на финала.

Германският отбор стартира по-активно и владееше повече топката през първата част, а „ дюшекчиите “ действаха най-вече на контраатаки. Още в 4-ата минута Марсел Халстенберг насочи удар от воле, само че топката мина над вратата на Ян Облак. Шест минути по-късно Атлетико можеше да поведе, откакто Савич насочи удар с глава, само че въпреки всичко вратарят Гулачи се оправи и закова топката пред голлинията. В 13-ата минута унгарският пазач още веднъж трябваше да се намесва след мощен удар на Караско, избивайки топката в корнер.

В 35-ата минута се стигна до насилствена отмора, откакто Халстенберг и Савич се сблъскаха и желаеха здравна помощ. До края на полувремето нито един от двата отбора не сътвори съществено голове състояние, а и темпото на игра спадна.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР