РБ Лайпциг и Реал (Мадрид) се изправят един срещу друг

...
РБ Лайпциг и Реал (Мадрид) се изправят един срещу друг
Коментари Харесай

РБ Лайпциг ще трябва да надскочи себе си срещу Реал

РБ Лайпциг и Реал (Мадрид) се изправят един против различен в един от най-интересните мачове довечера от груповата фаза на Шампионската лига.

" Кралете " заемат първото място в Група F, до момента в който немският отбор е втори с 4 точки зад " лос бланкос ". Шахтьор Донецк пък е единствено на една точка зад Лайпциг, което значи, че днешната среща е извънредно значима за футболистите на Марко Розе.

Кадровите проблеми за старши-треньора на Лайпциг обаче са съществени. Стражът Петер Гулачи ще пропусне и днешния дуел поради травма на коляното. Защитникът Лукас Клостерман и халфът Конрад Лаймер също са отвън сметките на Розе. Към листата с пропускащи мача, може да прибавим и Марсел Халстенберг, който бе отвън групата на отбора за предходните два мача поради болест. Тимо Вернер пък се завръща в групата на тима, само че надали ще изиграе цялостен мач.

Карло Анчелоти също има съществени главоболия поради травми на трима съществени футболиста. Карим Бензема, Федерико Валверде и Лука Модрич ще пропуснат дуела в Германия. Карим Бензема изпусна и дуела със Севиля, до момента в който Модрич и Феде Валверде участваха в успеха на " кралския клуб " с 3:1 над севилци.

Главен арбитър на срещата е Даниеле Орсато.

Двубоят може да гледате онлайн довечера от 22:00 по MAX Sport 3 HD.
 Севиля и Копенхаген до последно ще се надяват на знамение
Севиля и Копенхаген до последно ще се надяват на знамение

Двубоят е довечера от 22:00 часа.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР