РБ Лайпциг и Айнтрахт завършиха при резултат 0:0 в мач

...
РБ Лайпциг и Айнтрахт завършиха при резултат 0:0 в мач
Коментари Харесай

Лайпциг и Айнтрахт не намериха мрежата на Ред Бул Арена

РБ Лайпциг и Айнтрахт приключиха при резултат 0:0 в мач от 27-ия кръг на Бундеслигата, като това бе четвърти следващ мач сред двата тима, в който те не съумяват да се победят.

Домакините започнаха доста интензивно дуела, като Кевин Трап трябваше да се намесва уверено в 22-ата минута, когато Мохамед Симакан стреля доста рисково, а след спасяването топката се отклони и в гредата.

Гостите от Франкфурт също имаше добра опция в 37-ата минута, когато Линдстрьом напредна доста добре отляво, само че не стреля. В 40-ата минута още веднъж удар от огромно разстояние на Конрад Лаймер попадна в гредата на гостите.

Домакините въпреки всичко стигнаха до попадение в добавеното време на първата част, когато Анхелиньо получи топката на левия фланг и я подаде към Нкунку, който означи, само че след интервенция на ВАР попадението бе анулирано заради засада.

Играчите на Лайпциг пропуснаха нови два шанса при започване на второто полувреме, когато първо бранител съумя да почисти пред крайници на Нкунку, който бе в отлична позиция, а десетина минути по-късно Конрад Лаймер получи в наказателното поле и стреля, само че Трап още веднъж избави.

Равенството даде опция на Лайпциг да се изкачи на третото място в класирането на Бундеслигата с 45 точки. Толкова имат и Байер Леверкузен и Фрайбург, които са с по-добра голова разлика. Айнтрахт изпадна до 8-ото място в класирането с 38 точки.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР