РБ Лайпциг домакинства на Байерн Мюнхен на своя “Ред Бул

...
РБ Лайпциг домакинства на Байерн Мюнхен на своя “Ред Бул
Коментари Харесай

РБ Лайпциг приема Байерн със спомен за разгрома през август

РБ Лайпциг семейства на Байерн Мюнхен на своя “Ред Бул Арена ” в огромното дерби от 6-ия кръг на Бундеслигата. Само една точка разделя двата отбора във краткотрайното класиране. Лайпциг има шансове да оглави таблицата, само че според и от резултата на Байер Леверкузен, а Байерн ще опита да задържи лидерската си позиция. 

Разнообразие от спортни залози и супер повишени коефициенти чака футболните почитатели на . Българският игрален уебсайт предлага голям брой благоприятни условия за залог за срещата сред Лайпциг и Байерн, само че какво може да се чака от нея?

Република България Лайпциг в серия от четири следващи победи в Бундеслигата

“Червените бикове ” стартираха сезона със загуба от Байер Леверкузен, само че след това записаха четири следващи победи и се изкачиха до 4-а позиция в Бундеслигата. Отборът на Марко Розе показва отлична форма от лятото насам, а играчи като Лоис Опенда и Шави Симонс към този момент нанизаха по три попадения в шампионата.

Шави Симонс е един от най-важните футболисти в състава на Република България Лайпциг. 20-годишният нидерландец играе за отбора чартърен от ПСЖ и показва отличен футбол от началото на сезона. Симонс не стопира да бележи и обезпечава асистенции на своя тим, доказвайки, че е един от най-перспективните млади футболисти в Бундеслигата.

Република България Лайпциг приема Байерн Мюнхен със спомен за случилото се през август, когато футболистите на Марко Розе реализираха гласовит триумф с 3:0 над баварците в дуела за Суперкупата на Германия. Тогава испанският национал Дани Олмо наниза хеттрик за Лайпциг. 

Байерн ще опита да се задържи на първата позиция

 Байерн Мюнхен разделя лидерската позиция с Леверкузен, само че баварците са преди всичко поради по-добрата си голова разлика. Сега обаче тимът на Томас Тухел е изправен пред тежко предизвикателство - аудиенция на “Ред Бул Арена ”.

 Шампионите показват отлична форма и са без загуба от упоменатия дуел за Суперкупата насам. В предишния кръг Байерн вкара седем гола за триумфа със 7:0 над Бохум на “Алианц Арена ”. Играч на мача бе Хари Кейн, който вкара хеттрик и добави две асистенции към актива си.

 Адаптацията на Хари Кейн в баварската столица минава изненадващо добре. Английският национал има към този момент 7 маркирани гола в Бундеслигата от началото на акцията, което го слага само зад тарана на Щутгарт Серу Гираси в голмайсторската листа. През предишния сезон на Байерн липсваше точно футболист като Кейн, който да запълни дупката от напускането на Роберт Левандовски.

  Спортни функционалности на
winbet.bg

Футболните почитатели могат да се възползват от потребните спортни функционалности на
winbet.bg, които остават на тяхно разположение. За първи път на българския пазар бе показан инструментът “Ранно погашение за брой голове ”. Важащ за пазара “Над 2.5 гола ”, този инструмент автоматизирано затваря залога на потребителя, в случай че в срещата бъдат маркирани две попадения до 33-ата минута. 

 Остава в действие и “старата ” функционалност “Ранно погашение ”, при която залогът автоматизирано се маркира като печеливш, стига подкрепеният от потребителя тим да поведе с два гола разлика.

Участието в
хазартни игри не е единствено развлечение и крие риск от насърчаване на хазартна взаимозависимост! Повече информация по отношение на виновния хазарт и предварителната защита от опасности е налична на   и на  .  

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР