Разяснителна кампания за подмяна на печките на дърва и въглища

...
Разяснителна кампания за подмяна на печките на дърва и въглища
Коментари Харесай

Разяснителна кампания за подмяна на печки на дърва и въглища с екологично отопление в район „Южен“

Разяснителна акция за замяна на печките на дърва и въглища с екологично отопление организира администрацията на " Южен " с жителите на региона.

На срещата беше обяснено, че продължава приемането на декларии за кандидатстване за осъществяване на ограниченията по Оперативна стратегия „ Околна среда 2014-2022 година “ по процедурата: „ Мерки за възстановяване на качеството на атмосферния въздух “.

Раздадоха се брошури с подробна информация по какъв начин може да промените остарялата си печка на дърва и въглища с екологично отопление.

Комплект документи за кандидатстване може да се получив деловодството на регион „ Южен “ или през уеб страницата на Община Пловдив.

Задължително изискване е претендентите да се отопляват на твърдо гориво и желаят да го подменят с различно.

„ Декларацията е лесна за попълване от притежателите на жилищата и съдържа информация:квадратура, брой пространства в жилището, отопляема повърхност, санирано ли е жилището и тип дограма. Незабравяйте да попълните какъв брой разход на твърдо гориво е употребен за цитирания в декларацията отоплителен сезон. Към документите има и декларация за платени налози, която се попълня собственоръчно, без да се ползва разписка за тях. Ако притежателите са повече или има умряло лице, е належащо да се приложи уверение за наследници и декларация за единодушие от съсобственика на парцела, че опълномощава другия притежател да попълня нужните документи “, прецизираха от администрацията.

За информация може да се позвънина телефон: 032/276-131
Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР