Разярен мъж от Враца, заканил се с убийство на беззащитна

...
Разярен мъж от Враца, заканил се с убийство на беззащитна
Коментари Харесай

Обезумял от ярост врачанин провеси беззащитна жена от балкон във Враца

Разярен мъж от Враца, заканил се с ликвидиране на беззащитна жена, бе изправен на подсъдимата пейка, научи организация BulNews. Делото против П.Н. се гледа преди дни от врачанския областен съд, където той признал виновността си и съжалил за стореното.
От документите по делото излиза наяве, че заканите врачанинът е отправял в средата на май месец предходната година. Първият път, когато се заканил да умъртви беззащитната В.М., бил на 16 май. Тогава с дамата се намирали наоколо до врачанския язовир „ Дъбника “. Незнайно за какво мъжът се разгневил и почнал да крещи по В.М. „ К*рво, в този момент ще те пребия” и „ Ще те хвърля в язовира и никой няма да те намери”. Всичко обаче свършило единствено със закани и дамата се прибрала в града.
Няколко дни по-късно подсъдимият и жертвата му се срещнали още веднъж. На 19 май П.Н. бил в апартамент в града с дамата, като още веднъж напрежението посред им ескалирало. Този път гневният мъж стигнал до там, че сграбчил беззащитната В.М. и я провесил през терасата на жилището. Ужасът на врачанката бил огромен, тъй като също така обезумелият мъж непрекъснато й крещял „ Да те хвърля ли през терасата, по какъв начин да те убия”.
Жената се отървала с помощта на съседите си, които се притекли на помощ и повикали полиция.
За дейностите си П.Н. получил условната присъда от 10 месеца затвор и е длъжен да заплати и разноските по делото в размер на 290 лв..
Определението е дефинитивно.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР