Разярен клиент, който натупал доставчик на китайска храна, беше окончателно

...
Разярен клиент, който натупал доставчик на китайска храна, беше окончателно
Коментари Харесай

Темида оправда клиент, шамаросал доставчик на храна

Разярен клиент, който натупал снабдител на китайска храна, беше дефинитивно оневинен от магистратите в Пловдивския областен съд заради неточност в обвинителния акт. Оказало се, че действието било характеризирано с „ хулигански подбуди и жестоко нарушение на публичния ред “, а пловдивчанинът единствено желал да отбрани достойнството си след словесна битка сред двамата мъже.

Драмата се разиграла на 5 ноември 2016 година Тогава обвиненият бил у дома с приятелката си и решили да си поръчат китайска храна. Около 10 вечерта приелият поръчката водач отишъл до китайския ресторант на „ Герджика ”, взел приготвената храна, платил я и се отправил към посочения му адрес за доставка. След като дошъл, той позвънил на обвинения, който изискал храната да му бъде доставена до жилището. Доставчикът отказал с мотив, че поръчката била с доставка до адрес, при което обвиненият декларирал, че няма да му остави бакшиш, след което слязъл пред входа.

Шофьорът подал поръчката и взел парите, върнал и дължимото ресто. Другият мъж още веднъж декларирал, че няма да остави бакшиш, след което нарекъл водача „ гомньо “, на което доставчикът незабавно отвърнал със същото. Клиентът хвърлил храната към водача, тя паднала на земята, при която той изискал връщане на парите си и хванал очевидеца за пръстите на лявата ръка, които почнал да извива. След като потърпевшият снабдител издърпал ръката си, обвиненият с ръка го блъснал в дясната област на лицето. При удара очилата на водача се счупили и късчета стъкла му се забили в окото. В болничното заведение му поставили диагноза травма на лицето с мозъчно разтърсване, кръвонасядания по клепачите на дясното око, охлузвания по долния клепач, разкъсно-контузна рана в региона на дясната скула и кръвонасядане и оток на трети пръст на лява ръка.

Въпреки сбиването обвиненият бил изцяло оневинен. Според магистратите побоят е бил плод на желанието на клиента да отбрани личната си чест и достолепие. Решението е дефинитивно.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР