Развръзката за последните две места в италианската Серия А, които

...
Развръзката за последните две места в италианската Серия А, които
Коментари Харесай

Развръзката в Серия А настъпи, Милан аут от Шампионската лига

Развръзката за последните две места в италианската Серия А, които дават право на присъединяване в Шампионската лига, настъпи едвам в последния 38-и кръг. И четирите отбора, които водеха борба за двете позиции в най-авторитетния клубен шампионат, завоюваха срещите си и разбърквания в класирането в последна сметка нямаше.
 Развръзката в италианската Серия А онлайн по MAX Sport този уикенд
Така тимовете на Аталанта и Интер се причислиха към първенеца Ювентус и втория Наполи. В Лига Европа пък присъединяване ще вземат Милан и Рома.

В Бергамо Аталанта завоюва с 3:1 против Сасуоло и си обезпечи третото място с актив от 69 точки. В Милано Интер надделя доста мъчно с 2:1 борещия се за оцеляване Емполи и го прати в Серия Б, а интригата се резервира до последната секунда, защото и тъждество оставяше гостите в елита.

" Нерадзурите " поведоха в 51-ата минута посредством резервата Балде Кейта, а четири минути по-късно капитанът Мауро Икарди изпусна от бялата точка. Хамед Траоре изравни четвърт час преди края и смълча трибуните на " Джузепе Меаца ".

В 81-ата минута обаче Раджа Наинголан върна усмивките по лицата на интеристите, които претърпяха инфарктни моменти до края на срещата. На няколко пъти вратарят Самир Ханданович бе последна бариера, в това число и в последните секунди.

В паралелните мачове Милан победи с 3:2 като посетител СПАЛ, само че остана пети. Рома пък надделя Парма с 2:1 вкъщи в последния мач на легендата на " вълците " Даниеле Де Роси.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР