Развръзка на туристическата криза на гръцкия остров Самотраки - днес

...
Развръзка на туристическата криза на гръцкия остров Самотраки - днес
Коментари Харесай

Българи сигнализират, че няма билети за ферибота от Самотраки

Развръзка на туристическата рецесия на гръцкия остров Самотраки - през днешния ден стартира извозването на туристи, които дни наред останаха блокирани на острова. По обяд в Александруполис дойдоха първите хора, напуснали острова.

Преди броени минути към острова потегли следващото корабче. А доскоро първото българско семейство, се върна от Самотраки. То е от Велико Търново и е прекарало 12 дни на острова. За тях най-голямото стеснение, което са срещнали са непредвидените разноски за квартира.

Въпреки че стартира извозването на туристи от и за Самотраки, напрежението на острова към момента е налице. Според българите там билети за корабите са разпродадени. Нещо повече сега не се записват имена в листата на чакащите.

Надеждата на сънародниците ни там е огромният ферибот за 600 души, който би трябвало тази нощ да ги извози до Александруполис. Притесненията на нашите сънародници на острова са, че на пристанището няма задоволително полиция и техните опасения са че може да възникне напрежение при качването на ферибота.

Тази вечер за известно време е спрял тока в региона на пристанището само че към този момент електричеството е възобновено. Тук на пристанището в Александруполис още веднъж се извиват опашки от туристи, чакащи да потеглят към Самотраки. Част от тях ни споделиха, че билетите са разпродадени и се записват в лист на чакащите.
 Кризата с блокираните туристи на гръцкия остров Самотраки завършва Кризата с блокираните туристи на гръцкия остров Самотраки завършва
Развръзка на туристическата рецесия на гръцкия остров Самотраки. Днес стартира извозването на туристи, които дни наред останаха блокирани на острова. Дне...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР