Развратът на Гери-Никол Георгиева вече започва да идва в повече

...
Развратът на Гери-Никол Георгиева вече започва да идва в повече
Коментари Харесай

Ужас! Гери-Никол насили млад мъж да я задоволи под полата с уста

Развратът на Гери-Никол Георгиева към този момент стартира да идва допълнително на много хора. Дори мъжете са в потрес от това, което прави на участия.

Наскоро 24-годишната певица съвсем е изнасилила мъж в дискотека. Да, няма смешка, варненката е принудила момчето да прави непристойни неща.

Гери-Никол си харесала един от младежите в публиката, издърпала го и го предиздвикала да коленичи пред нея. После вкарала главата му под полата си, имитирайки, че той й прави ор@лна обич.

Всъщност дали е реплика, не е доста несъмнено. Очевидци настояват, че тя по този начин навряла устата му до интимните си елементи, че не му оставила огромен избор дали да я задоволи в действителност или не.

Младата певица по принцип от много време се държи като евтина уличница по участия. Тя дава на мъжете да я обарват, да я целуват по някои елементи на тялото даже и да интимничат с нея на воля.

Това демонстрира освен какъв брой е развратна, само че и какъв брой зле е възпитана Гери-Никол. Баща й е юрист, а не е съумял да й изясни, че когато се държиш като жрица на любовта, нормално ставаш такава.

По всяка възможност родителите на певицата се срамят от това, което тя прави по участия. Затова нито един път не са били забелязвани в нощен клуб, в който се изявява, нито татко й, нито майка й.

Източник: Уикенд
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР