Разводът с Жорж Башур не се отразява добре на фолк

...
Разводът с Жорж Башур не се отразява добре на фолк
Коментари Харесай

Разведена ли е Емилия?

Разводът с Жорж Башур не се отразява добре на фолк певицата Емилия. Макар двамата да поддържат положителни другарски връзки, явно раздялата се отразява тежко на изпълнителката.

Тя е отслабнала фрапантно и няма здравословен тип, заключват почитатели и близки. Припомняме, че двамата не са дружно от няколко месеца, като повода е изчерпани усеща от страна на двамата.

Не е ясно кой е основател на раздялата, само че съгласно осведомени крайното решение било взаимно. Емилия живее сама и не употребява помощта на бавачка при развъждането на трите си деца. Жорж понякога й помагал с Жоржина, а майка й идвала вечер, когато певицата има присъединяване в клуб. По всичко проличава, че натоварения график и стресовото всекидневие на самотна майка на три деца, не се отразяват добре на певицата.

Тези дни певицата отпразнува 42 години и сподели, че околните й хора са към нея с поредност от фотоси. На една от тях присъстваше и Башур, който й сервира голям букет с цветя. Никъде в посланието си към публиката обаче Емилия не опровергава клюката, че няма мъж до себе си. А в това, че има уважението на предприемача, не е наложително да са дружно, въпреки всичко е майка на детето му, разясняват в сектора.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР