Разводът на Кевин Костнър и Кристин Баумгартнер продължава вече почти

...
Разводът на Кевин Костнър и Кристин Баумгартнер продължава вече почти
Коментари Харесай

Кевин Костнър с нови обвинения срещу бившата си

Разводът на Кевин Костнър и Кристин Баумгартнер продължава към този момент съвсем четири месеца и по всичко проличава, че ще се проточи почти още толкоз. Само преди броени дни разбрахме, че дизайнерката се е изнесла от вкъщи на артиста, само че това надалеч не значи, че двамата към този момент се схващат по-добре. По-скоро противоположното.
 Разводът на Кевин Костнър и Кристин Баумгартнер - получи ли което искаше артистът
Разводът на Кевин Костнър - епизод следващ

Актьорът получи това, което искаше

От нови правосъдни документи излиза наяве, че юристите на Кевин Костнър упрекват брачната половинка му и нейния юридически екип в разиграване. Те са поискали тя да отговори на няколко въпроса, свързани с предбрачния контракт, само че вместо това е избягвала да дава пояснения.

Нещо повече, Кристин Баумгартнер даже е отказвала да каже дали е схванала или не съглашението, преди да го подпише. А това е пречка в процеса по развода, защото правните екипи и на двете страни се приготвят и би трябвало да дефинират валидността на предбрачния контракт.

Съгласно изискванията в него, Кристин Баумгартнер е получила сумата от 1.5 милиона $, която обаче рискува да загуби, в случай че оспори съглашението.
 Снимка 630104

Адвокатите на  твърдят, че възраженията на брачната половинка му са несериозни и тя даже твърди, че не знае какво значат общоприетите правни изрази като " правна мощ " и " договаряния ". Това държание от страна на  според правния екип на артиста е чисто и просто разиграване и тактичност за закъснение на процеса и слагане на артиста в неизгодно състояние.
 Кевин Костнър и Кристин Баумгартнер - каква прехрана ще получава някогашната му жена и трите им деца
Каква прехрана ще заплаща Кевин Костнър на някогашната си

Далеч не колкото ѝ се желае на Кристин Баумгартнер

Тепърва следва въпросът по развода на Кевин Костнър и Кристин Баумгартнер да се развива. Следващите съвещания по процеса са планувани за 31 август и 1 септември, написа People.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР