Разводът на Брад Пит и Анджелина Джоли продължава вече три

...
Разводът на Брад Пит и Анджелина Джоли продължава вече три
Коментари Харесай

Ще се омъжи ли отново Анджелина

Разводът на Брад Пит и Анджелина Джоли продължава към този момент три години и като че ли няма изгледи скоро да стигне до финалната права. Тази изтощителна и за двете страни правосъдна борба е съумяла да промени мирогледа на актрисата и тя се е зарекла пред свои другари, че в никакъв случай повече няма да се омъжва .

Разводът на звездното семейство продължава да бъде една от най-коментираните всемирски тематики още от 2016 година, а превръщането на връзките сред двама съпрузи в обществен въпрос вършат проблемите още по-големи.

В последното си изявление Джоли съобщи, че веднагa щом децата й навършат пълноправие, тя ще се реалокира дружно с тях и ще се спре да се преценява с Брад във връзка с това къде би трябвало да живее.
 Снимка 446555

За никого не е загадка, че двамата имат много разнообразни визии за това по какъв начин би трябвало да възпитават децата си . Докато Брад счита, че те имат потребност от непоклатимост и да се открият на едно място, където да израснат, Анджелина е на мнение, че би трябвало непрекъснато да пътуват и да се срещат с нови култури, с цел да се обогатяват, написа The News.
 Анджелина Джоли, Harper's Bazaar и новите й самопризнания за развода с Брад
Как Брад взе свободата на Анджелина

През какво минаха и децата им

Така сложният бракоразвод, с който приключи 12-годишният брак на Бранджелина, се трансформира в третото брачно отчаяние на Джоли , след което шансът да узакони последваща своя връзка клони от ден на ден към нула. Но, човек в никакъв случай не може да е сигурен каква изненада му готви ориста...
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР