Разводът на Брад Пит и Анджелина Джоли почти приключва. Според

...
Разводът на Брад Пит и Анджелина Джоли почти приключва. Според
Коментари Харесай

Брад Пит се отказа от попечителство над децата си

Разводът на Брад Пит и Анджелина Джоли съвсем завършва. Според Daily Mail артистът се е отказал от споделено настойничество над децата с някогашната си. Източник твърди пред медията, че двойката сега е в развой на договаряния.

Докато Брад в началото държеше на съглашение 50/50, обвързвано с шестте им деца, непосредствен до тях разкрива, че той към този момент не оспорва въпроса, само че пък ще има право на визити. Това значи, че  Анджелина ще резервира главното физическо настойничество над наследниците им. Един от факторите за това решение е, че огромна част от децата към този момент са пораснали. Само Шайло, Нокс и Вивиен към момента са малолетни.

Смята се, че по-големите Мадокс, Пакс и Захара имат сложни връзки с татко си. В медиите от дълго време се приказва, че осиновеният наследник на Брнаджелина Пакс не разговарял с татко си от доста време. Дори се твърди, че той към този момент не го счита за собствен родител. Захара пък се показва с семейството Джоли, а не Пит, както е нейното същинско име.

Раздялата си Пит и Джоли оповестиха през 2016 година Основната причина се оказа хипотетична физическа кавга, до момента в който фамилията пътувало с частен полет дружно с шестте си деца. По-късно Анджелина разгласи в пресата, че Брад е душил едно от децата по време на разногласието и блъснал друго в лицето, карайки нея и децата да се усещат като заложници и да треперят от боязън.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР