Разводът на Анджелина Джоли и Брад Пит трябва да приключи

...
Разводът на Анджелина Джоли и Брад Пит трябва да приключи
Коментари Харесай

Бранджелина в скоро време и официално разведени


Разводът на Анджелина Джоли и Брад Пит би трябвало да завърши в границите на няколко седмици. Силно влюбената преди време двойка най-сетне е намерила почтително съглашение "за положителното на децата си".

Двойката, която бе фантазия за милиони романтици по света, най-сетне реализира единодушие за развода си, който в най-скоро време би трябвало да бъде финализиран, оповестява "Daily Mail". Двамата артисти най-сетне съумяха да си сътрудничат в името "на шестте си деца ”.

"Условията по развода са признати. Те се завършват от правните екипи на Пит и Джоли, чака се това да отнеме няколко седмици. Това е значима стъпка, и изключително като си спомним по какъв начин бракът завърши, в това число и обвиняванията на Анджелина Джоли за Брад, само че в този момент те се схващат добре", споделя източник пред "Sun". Малко откакто бе оповестена раздялата им, актрисата фактически упрекна Брад Пит в корист с децата им, предизвиквайки следствие, което в последна сметка не докара до нищо. От своя страна артистът осъди небрежността на някогашната си брачна половинка във връзка с шестте им деца: Мадокс на 16 година, Захара на 13 година, Пакс на 14 година, Шайло на 11 година и близнаците Нокс и Вивиан на 9 година

Имаше от какво да се опасяваме, че стартира една същинска правосъдна борба за попечителството на децата. Но най-накрая спокойствието наподобява се е върнало в огромното семейство, което представляваха преди.

Анджелина Джоли също е намерила любовта съгласно информацията, разкрита от "Entertainment Tonight". Щастливият фаворит е бил сътрудник по недвижими парцели. Новината бързо бе опровергана.

Що се отнася до Брад Пит, той най-сетне си възвърне спокойствието след сложния интервал. "Раздялата за него беше доста сложна, само че в последно време наподобява по-здрав и по-щастлив. Той наподобява удовлетворен от живота си", споделя непосредствен пред "People". /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР