Разводът ли е променил възгледите му за жените, питат се

...
Разводът ли е променил възгледите му за жените, питат се
Коментари Харесай

Скандал след развода: Дани Петканов обвини жените за слабите...

Разводът ли е трансформирал възгледите му за дамите, питат се почитатели

След като се завърна от следващото си странствуване зад граница, Дани Петканов реши да се върне към дните си на Лудия кореспондент.

Той пусна видео от столичен супермаркет, на което се вижда по какъв начин жена, която е в компания на своя мъж, сама носи тежката торба. Дани предлага да помогне на дамата с тежките покупки, само че тя отклонява предлагането му с думите: “аз съм мощна и самостоятелна ”. Това го кара да заключи, че “Жените станаха мощни и самостоятелни и объркаха мъжката ни сила. И ние не знаем какво сме - мъже ли сме, подчинени ли сме на дамите. Защото дамите не ни давате да бъдем мъже ”.

Този привидно занимателен клип директно кореспондира с повода, заради която Петканов се разведе с Алекс Богданска, написа iwoman.bg. Тогава той разкри, че: “Просто човек би трябвало да направи компромис и аз съм податлив да жертвам любовта посред ни, в името на това да се запазя като човек, като мъж и да мога да бъда добър образец за нашия наследник. ”

Клипът срещна и противоположната позиция, декларирана изрично от последователките на Петкаов. “Защо да е проблем? От мощни дами се плашат единствено слаби мъже! ”, “Просто мъжете свикнахте дамите да вършим всичко сами! ”, “То не е до това, че ние не ви даваме да сте мъже, някои просто не се оправят с тази си задача ” и “Ами не знам дали ние не ви даваме или на вас по този начин ви е по-лесно. Но че мъжете са все по-малко мъже е жестоката истина и ние дамите нямаме различен метод с изключение на да компенсираме тази липса на същински мъже ” - бяха единствено част от мненията под поста.

Имаше и такива дами, които поддържаха Петканов с думите: “Толкова си прав! Като кажат няма мъже!!! Жени няма! Ако искаш принц, би трябвало да си принцеса! ”.

 

 
   
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР