Разводът е най-малкият проблем на Джулиана Гани при раздялата й

...
Разводът е най-малкият проблем на Джулиана Гани при раздялата й
Коментари Харесай

Съпругът на Джулиана Гани и завеща кредит за 80 бона

Разводът е най-малкият проблем на Джулиана Гани при раздялата й с фитнес инструкторът Илиян. Кредит за 80 000 лв. е честитката на плейбойката, която тя ще би трябвало да изплаща в околните години, до момента в който екс-любимия й фучи с един от последните модели Ауди Q8, научи HotNews от източници.

Докато били в прелестни връзки, Илиянчо прикоткал наивната русокоска да му изтегли заем и да си купи лъскава кола под претекст, че за фамилията си би трябвало. Сега обаче този заем ще би трябвало да погасява брадърката, която била като финансова инжекция за прищявките на злощастния си мъж.

Джулка се е заробила и с няколко рекламни контракта в услуга на бащата на детето си. Пред свои хора тя разказала по какъв начин Илиян от нейно име предложил бартерна реклама на строителна компания, която му помогнала да излъска фитнес залата му в родния град Монтана, която към момента не действа като такава.

"Илиян е крепко скъсал джоба от много време и разчита само на Гани за разноските си. Ако не беше тя, щеше да си стои в Монтана и да го храни майка му. Добре, че беше Джулиана та видя и свят, обиколи места, които единствено е гледал на картинки ", разясняват хора от обкръжението на двойката. В последната година Илиян нямал никакви прилични приходи и напълно разчитал на благодетелката - обичаната му, която към този момент не издържала на безпаричието му. Затова опита за невярност на мачото бил съвършен мотив да завърши раздаването на пари.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР