Развод ли, жена му го напуснала ли, оставал сам ли...

...
Развод ли, жена му го напуснала ли, оставал сам ли...
Коментари Харесай

Елиминиран ли?! Джизъса е големият победител в Сървайвър - е, сега ще се "разпори"!

Развод ли, жена му го напуснала ли, оставал самичък ли... Благой Георгиев няма да си направи труда да си го " реалокира " за нито едно от упоменатите неща. Защо ли?! Ами, тъй като се оказа, че не е бил отстранен от Сървайвър и не си е тръгнал от формата, дружно с Татяна.

Всъщност да - потеглят си, само че тъй като фотосите на предаването са завършили по-рано от предстоящото. И освен си потеглят, само че Джизъса се връща у нас като огромният победител. Да, футболистът печели този сезон на формата посредством гласуването от страна на останалите играчи. И гушва премията от 150 бона.

Плюс другите 300 бона, които са хонорара му за влизането в шоуто, Благо ще разполага с 450 000 лв.. Това е близо половин милион и се сещате, че ще се " разпори " от кеф и лайф из лайф. Та някаква си Полина ли?! Коя беше тази?!...

Близки до Благой и Полина Спасова се скъсват от бъзици и подмятат, че булчето е избрало кофти миг да си тръгне от Георгиев, който до неотдавна устояваше. Знаем, че младото семейство живееше на разходи на бащата на велинградчанката, който постоянно е бил твърдо срещу сватбата й с Джизъса.

" Аз му предложих да се оженим, а не той на мен, само че пък и аз желаех развода ", хвалеше се тези дни Полина. Дано да не размишления и да не отдръпна молбата си обаче, след облагата на мъжлето си.

" Леле мале, единствено си представете какво хойкане ще му дръпне Благо в този момент, ще има да ги сменя по три дневно ", смеят се източниците.

 

 

Тагове: Джизъса благой георгиев Сървайвър Полина Спасова Благой и Полина Спасова
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР