Развитието на епидемията от коронавирус у нас можем да следим

...
Развитието на епидемията от коронавирус у нас можем да следим
Коментари Харесай

Разпространението на COVID-19 у нас може да следим и онлайн

Развитието на епидемията от ковид у нас можем да следим и онлайн посредством българска интерактивна карта. Тя е налична през компютър и мобилен телефон.
Ген. Мутафчийски: Гратисният интервал за закупуване на маски е до 00:00 ч. в събота Ще се уточни и къде тъкмо ще е наложително тяхното носене
Под формата на графики онлайн платформа събира и обобщава информацията, която Оперативният щаб оповестява всекидневно. Достъпна е през уеб страницата на „ ЕСРИ България “. Това икономисва търсенето от разнообразни онлайн източници.

„ Върху интерактивна карта са показани къде се намират записаните случаи и какъв брой са те, къде и какъв брой са излекуваните и умрелите хора. Кои са засегнатите области “, изяснява Катерина Кузманова от организацията.

Алгоритъм онагледява по какъв начин се е развила епидемията у нас в дни. Информационните онлайн табла са създадени посредством същата платформа като университета „ Джон Хопкинс “ в Съединени американски щати, който следи разпространяването на вируса в света.

„ Тази платформа се ползва освен за такива табла, само че и от Световната здравна организация (СЗО) за подкрепяне на оперативните действия, за сюжети, за следене, пространствени разбори и логистика “, прецизира Кузманова.
Шест нарушавания на домашната карантина в столицата В Монтана и Сливен също има неспазващи наложителната изолираност, отишли да пазарят
Още през декември 17-годишен възпитаник от Сиатъл сътвори сходна осведомителна база онлайн. Картата на Ави Шифман беше единственият онлайн източник през декември и януари, който обобщава и онагледява в действително време информацията за ковид, преди той да се популяризира по целия свят.
Заразени* Нови случаи Починали Излекувани България 379 20 8 17 Света 789240 4525 38092 166448 Заразени* Нови Починали България 379 20 8 Света 789240 4525 38092
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР