Развитие по разследването на катастрофата на столичния бул. Черни връх

...
Развитие по разследването на катастрофата на столичния бул. Черни връх
Коментари Харесай

Разследването показва: 17 секунди след жестокия сблъсък Семерджиев излиза от автомобила си

Развитие по следствието на злополуката на столичния бул. " Черни връх " преди месец, при която починаха две млади дами.

Георги Семерджиев е бил самичък в мощния си автомобил, считат проверяващите. Вече всички записи от камери са предадени на следователи. Назначените експертизи обаче още не са подготвени, предава Българска национална телевизия.

Буквално 17 секунди след жестокия конфликт Семерджиев излиза от автомобила си и се отдалечава от мястото на трагичния случай, добават от малкия екран.

По нищо не проличава даже да се интересува какво е предизвикал. До момента, 35 дни след злополуката, се оказва, че разпитаните очевидци са над 60. Има обаче две дами. На записите от камерите се вижда, че малко след злополуката те се доближават до автомобила, оглеждат и по-късно се отдалечават. Засега тяхната идентичност остава загадка. Разследващите обаче имат догатки кои са тези дами, предава още Българска национална телевизия.

Разследващите към този момент са съумели да уточнят маршрута, по който се е движил автомобилът, ръководен от Георги Семерджиев в часовете преди злополуката. Записите от всички камери по това трасе към този момент са предоставени.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР