Развитие по казуса с Николай - момчето, за което има

...
Развитие по казуса с Николай - момчето, за което има
Коментари Харесай

Николай, за когото се твърди, че насилва кучета сексуално: Полицията нищо няма да ми направи!

Развитие по проблема с Николай - момчето, за което има данни, че насилва кучета.

В началото на септември в GlasNews.bg Ви информирахме за поразителен случай на принуждение над животни. Не какво да е принуждение, а полово. Основателят на врачанска фондация, организираща и предоставяща отбрана на всевъзможен тип животни, Пламенка Калинкина разкри, че зверствата се правят в частен парцел в град Долна Митрополия. По думите на Калинкина момчето, което насилва кучета, е ментално повреден субект и зоофил. Той изнасилвал кучетата, а по-късно ги връзвал и ги давил в леген. Искал е и пари, с цел да го снимат по какъв начин насилва куче.

Полицията и прокуратурата бяха осведомени за този случай и взеха ограничения - органите на реда влезнаха в къщата на ужасите в Долна Митрополия, където се твърди, че се прави половото принуждение над животни. Имотът беше претърсен и бяха конфискувани три кученца, а възмутени жители се подвигнаха на кротичък митинг. Той се организира пред дома на Николай.

Екипът ни разбра, че откакто кучетата са били отнети от вкъщи на момчето, майката на Николай е входирала тъжба против фондацията на Пламенка Калинкина. Семейството от Долна Митрополия си желаят животните назад. А създателят на фондацията е безапелационна: " Аз желая Николай да бъде въдворен в психиатрия, тъй като е рисков за обществото! ".

Пламенка споделя, че предходната година Николай е лежал в пандиза в Ловеч поради блудничество с малолетно момиче, а неговото поведение ескалира, тъй като не е получил съответно наказване.

" Момчето е на 22 години и знае, че няма да бъде осъден за действието си, също както предходната година. Кооперацията, в която са живели в Плевен, купува жилището им, с цел да се отърве от тях. ", разкрива още Калинкина.

Жената, дала публичност на случая, споделя, че Николай е уверен, че системата го пази.

" Кой обаче би трябвало да отбрани хората, децата и животните? Кой вманиачен осъзнава, че да си вманиачен те оневинява? Не мога да дам детайлности по случая до момента в който тече досъдебно произвеждане ", споделя дамата и добавя: " Мълчанието е съучастничество, а Николай споделя: " Аз съм вманиачен. Полицията нищо няма да ми направи! " ".

Пламенка Калинкина е безапелационна - кучетата няма да бъдат върнати при Николай.



Бащата на Николай твърдял, че синът му има нарушавания от аутистичния набор.

Още по тематиката тук:

GlasNews.bg продължава да следи тематиката!
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР