Развигор Попов е успял да пребори страшна диагноза, разкри половинката

...
Развигор Попов е успял да пребори страшна диагноза, разкри половинката
Коментари Харесай

Развигор Попов надви страшна диагноза: Добре, че го хванахме в начален стадий

Развигор Попов е съумял да пребори страшна диагноза, разкри половинката му в живота и сцената Мими Иванова, разбра HotArena.

Тя разкри, че композиторът е добре, само че двамата се тормозят да подхващат пътешестване до Берлин, където е щерка им Ина дружно с внучката, поради коронавирус обстановката и прочувственото положение на Попов. " След химиотерапията на Развигор доста се тормозим за всичко. Дори престанахме да работим по този начин интензивно. Все отново хванаха всичко в доста начален етап, само че за човек, който не е боледувал въобще, това го съкруши. Така че няма по какъв начин да пътуваме, боим се за него ", споделя Иванова. 

В момента двамата са си взели отмора от креативния живот. Не одобряват участия и не водят школата за гении, която основаха преди години в София. Заради ковид известно време преподавали онлайн, само че прекратили и това. 

Те се сблъскаха челно с вируса през 2020. Като тя го изкарала много тежко. " Аз бях към този момент може би в едно от най-тежките си положения. Почти не можех да устоя дълго време права. Трябваше да седна, то няма къде. Около мен някакви хора - никой знае заболели ли са, здрави ли са, всеки чака за тест ", описа Иванова за прегледа си в болничното заведение. 

  Въпреки че брачният партньор ѝ Развигор Попов е контактен с нея на първа линия, той се чувствал добре и не си направил PCR тест.
Мими Иванова се лекувала вкъщи, а екип на РЗИ ревизирал дали с Развигор Попов съблюдават карантината. Съвети по телефона - това главно са напътствията, които получила певицата.

" Всъщност, по какъв начин да се лекуваш, какво да правиш, естествено остава твоя грижа и ти да намериш метод да се свържеш с тези преуморени и претрупани доктори ", сподели Мими Иванова.

Това, което ги е опазило от страха от заболяването е любовта.

" В един миг Развигор сподели: " Ако се утежни ситуацията ти, аз те качвам в колата и минавам през всевъзможни бариери, когато и да е, каквото и да стане, в случай че ще да ме арестуват, да ме затворят, ще те заведа там, където вероятно ще те лекуват ", показа Иванова, написа Ретро.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР